Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03 00:09 - Призмата на вълка
Автор: turnert862 Категория: Регионални   
Прочетен: 64 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.03 00:16


 Аллаху теаля създаде изключително бял драгоценен камък (перла). Той го погледна с величие и великолепие. Този драгоценен камък се стопи от благоговение.
Половината му стана вода, а другата половина - огън; и от него се издигна дим. И от този дим бяха създадени небесата, а земята беше създадена от пяната му.

Следователно, Неговият престол беше установен върху водата", както е казано. Този благороден хадис тълкува  светия Коран. И "белият драгоценен камък" се отнася до "първият разум", който е основа на всички същества. И погледът на Аллах към него с величие е свързан с проявата на този първи разум и привличането на абсолютното съществуване на Аллах. Защото погледът на Красотата е проява на лицето на Аллах, което не скрива нищо.

Погледът на Величието обаче е скриване на лицето на Аллах от другите. И "допир" до "друг" означава спускане от абсолютност към ограниченост и скриване на абсолютното в ограниченото. В същността няма нищо освен Бог. Неговото проявление е скрито от самото проявление. Процесът на "разтапяне на големия бял перлен камък" също е израз на възможното, което се състои от отсъствието на съществуване, като човек може да види съществуването в него, като се срамува и се притеснява от своята душа в момента, когато е нетърпелива, поради многото имена, по отношение на които се проявява възможността на Бог чрез обличането си в облика на знанието.

Защото перлата, или първият разум, е първата материя за всички форми на възможностите. И "половината му да бъде огън" означава, че огнените форми и душите произлизат от него. И "половината му да бъде вода" е заради образуването на телата. Защото целият свят на материята е основан върху водата.

  В заключение, светът на материята е произлязъл от водата. Следователно, както ледът запазва своята субстанция, така и водата запазва материята отдолу и отвътре. Тайната на превъзходството на огъня пред водата в материята е, че...

както е изразено в свещеното послание, Божествената воля се проявява чрез топлината на любовта при създаването на нещата.







  Така... Така.. Awoooo                  


   
         Жена!      
   Великолепна    
  В очите й перли,
  разтапя ледове!
    Любовта й като вода,  
 безкрайна и чиста!
  Вълкът в нея скрит,     
 див и свободен!            
 Жена!      
Боженствена!
 Страстна и жива.        
Съчетание,
  от красота и сила!  
   Тя е огън магия! 
Тайна и вдъхновение.      
    Сърцето й,         
  Надежден      
    пеперуден          
   Ритъм!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turnert862
Категория: Регионални
Прочетен: 26043
Постинги: 80
Коментари: 25
Гласове: 47
Архив